maanantai 18. tammikuuta 2016

Vähän uutta makkariin

Siirsin joku aika sitten rottinkikaluston makkariin, kun siellä oli puolet huoneesta ihan tyhjillään. Joskus sitten hamassa tulevaisuudessa (kun tätä huonetta remontoidaan) tulee tällekin kohdalle jotain kivaa, mutta sitä odotellessa tämä kalusto on tähän ihan hyvä. Löysin kaapista kivan sävyiset vihreät istuintyynyt tuoleihin mutta jotain vielä puuttui. Aloin googlailla virkatun pöytäliinan ohjeita ja silmiini osui vihdoin tämän blogin ohje.

Langaksi löytyi istuintyynyihin ja seinän tapettiinkin sopiva jämäkerä Miami-lankaa. En ole oikein vihreän värin ystävä mutta silti jostain syystä vihreää väriä meidän sisustusmateriaaleista löytyy, en ymmärrä :D Tämä huiman sisustusprojektin lopputulos on ihan hyvä, eipähän makuuhuone näytä tuosta kohtaa enää niin tylsältä ja kolkolta.Tässä alimmassa kuvassa ei valitettavasti näy langan oikea värisävy, mutta kaunis malli sen sijaan.

Huimista sisustusprojekteista puheenollen, minulla on tällä hetkellä nettikirppikseltä ostetut valkeat keittiöntuolit tuunauksen alla, niistä saattaa jopa tulla tosi hienot, ainakin omasta mielestä! Siitä sitten seuraavassa tekstissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti