sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Autotallissa tapahtuu

Tässäpä luvattua kuvamateriaalia autotalliprojektistani (kuvien laatu myös autotallitasoa) eli vanhojen keittiötuolien hionta ja maalaus. Tästä olen ollut tosi innoissani!


Ostettiin siis nettikirppikseltä vaalea pöytä ja kuusi valkoista tuolia, joista maali oli jo jonkin verran kulunut. Pöytä ja tuolit maksoivat yhteensä vain 15e! Tuolit ovat tosi tukevat eikä mikään osa heilu, samoin pöytä. Ihan puoli-ilmaiseksi saatiin. Uusi pöytä meillä on jo hankittuna, joten tämän ruokailuryhmän pöytä saa jäädä toistaiseksi autotalliin odottamaan kunnostusta.Valkoisenahan nämä tuolit olisivat myös olleet tosi kivat mutta uusi pöytä on myös valkoinen niin halusin jotain värikkyyttä näihin, ettei kaikki ole valkoista.Toiset kolme tuolia maalataan sitten eri värillä, en kerro vielä millä :)

Ai niin, alunperin käytiin katsomassa eräässä kalliimmanpuoleisessa huonekaluliikkeessä pinnatuoleja ruokaryhmään. Kuusi kappaletta olisi maksanut yli 400 euroa.. joten nou thänks, nämä on sitä paitsi paljon kivemmat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti