sunnuntai 24. elokuuta 2014

Liian leveä verho/liian kapea ikkuna

Meillä kaikki ikkunat ovat n. 140cm leveitä eikä niihin valmiita kaupan verhoja saa oikein mitenkään järkevästi laitettua niin, etteivät ne peittäisi suurinta osaa ikkunasta (osaltaan johtuu varmasti myös verhotankojen sijoituksesta). Toisekseen kaupan valmisverhot ovat aina liian pitkiä, joten ompelukonetta tarvitaan joka kerta ellei ole kyse kapasta.

Tässä siis alkutilanne: Ikeasta ostettu verhokangas ripustettuna ikkunaan. Kuten voi huomata, ikkunasta näkyvissä n. puolet eli jonkinlainen kiinnitys tarvitaan.
Edellisistä virkkausjutuista jäi jäljelle valkoista ja vihreää Miami -lankaa. Aloin virkata 6 pylvästä päällekkäin valkealla. Tässä välissä kävinkin ostamassa lisää valkoista ja vihreää lankaa, kun ne olivat tarjouksessa 2e/kerä ;) Ettei vaan pääse loppumaan kesken. Ostin kolme valkeaa ja yhden vihreän. Käyttötarkoitus vielä tuntematon.

Lopuksi virkkasin vihreällä langalla kukkia ja sydämiä. Noista kukista tykkään paljon enemmän ja mietinkin, miksen tehnyt kaikista kukkia mutta en jaksanut enää purkaa sydämiä kun ne olivat jo valmiita. Kukkien ohje löytyi Ristiin Rastiin -blogin ohjeista ja sydämien Garnstudion ohjeista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti