torstai 24. lokakuuta 2013

Paikkailua ja järkkäilyä

Tämän hetkisistä keskeneräisistä neule- ja virkkaustöistä ei oikein mikään eilen illalla houkuttanut, joten päätin ottaa superhienon, Ikeasta ostamani ompelukoneen esille. Erinäiset vaatteiden paikkailut / tuunailut ovat pyörineet mielessä jo kauan aikaa, joten nyt oli hyvä aika saada siihen vähän edistystä. Tuo ompelukone kyllä yllätti, kuinka hyvä se oikeastaan onkaan. Odotukset eivät olleet nimittäin kovin korkealla, mutta sillä tosiaan ompelee hyvin kaikkea perushelppoa kuten verhoja. Riittää hyvin tällaiselle ompelijalle, joka yleensä käyttää suoraa tai siksak -ommelta! :)
Erityisen tyytyväinen olin tähän huivituunaukseen. Huivi on ostettu joskus noin vuosi sitten, ja suurimman osan aikaa se on koristanut vain huivitelinettä vaatehuoneessani.
En oikein osaa pitää muita kuin kolmio- tai tuubihuiveja, joten tämä sai taipua tuubihuiviksi. Jäipä siitä vielä pieni suikale yli, josta puolestaan tuli kiinnisidottava hiuspanta (kuvasta ei ehkä pysty ensisilmäyksellä sitä päättelemään).Lopuksi päätin tehdä jotain jatkuvasti suurenevalle lankakerämäärälle. Nyt on osa langoista siististi muovilaatikossa (ja loppuosa muovipussiin tungettuna kaapin pohjalla)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti