sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Ensimmäinen ikuisuusprojektini...

..on tässä.
Kun käsityöinnostukseni joskus useita vuosia sitten alkoi kunnolla, päätin, että haluan tehdä sänkyyn päiväpeiton (olisi ehkä voinut aloittaa jostain helpommasta/nopeammasta). Kuviona perus isoäidinneliö. Lankarahaa minulla oli 50 euroa, jolla sain ostettua Anttilan tarjouslaarista allaolevaa lankaa nimeltä Damla, 2,49/kerä. Alkuinnostuksen jälkeen työ jäi odottamaan seuraavaa intoa, näin vieläkin. Tämänhetkinen sänky on muistaakseni 180x200 ja ylläoleva valmis kappale ei edes peitä siitä 1/4.. Lankaakin on jäljellä enää 3 kerää kutakin väriä. Tarjouksen jälkeen tuota lankaa ei enää Anttilassa myyty ja netistä selaillessani en tainnut sitä mistään löytää. Kannatti siis ostaa alennuksessa olevaa turkkilaista alkuperää olevaa lankaa :)

Ehkä tästä tulee jonain päivänä hyvä torkkupeitto. Toinen asia, mitä tätä tekiessäni lankavalinnan lisäksi olen oppinut on se, että kannattaa mieluummin tehdä ensin kaikki ruudut valmiiksi ennen kuin niitä alkaa yhdistelemään, ettei tule yllätyksiä siinä, mihin langat riittävät.

2 kommenttia:

  1. Mullakin on isoäidinneliöpeitto ikuisuusprojektina (pian kaksi vuotta). Ihan 7 veljestä lankana, mutta silti neljästä väristä jo kolme on poistunut. Ehkä se vielä valmistuu. Tsemppiä peittoon!

    VastaaPoista
  2. Uskon että joskus tulee hetki, kun tää valmistuu, niin varmasti myös sinullakin! Kiva, etten ole yksin ikuisuusprojektini kanssa.

    VastaaPoista