perjantai 27. maaliskuuta 2015

Gluteenittomat rieskat

Kun ei käsitöitä ehdi tekemään niin onneksi sentään leipomaan ehtii!
Nämä rieskat ovat tuloksena kokeilevasta keittiöstäni ja täytyy myöntää, että maistuu hyvältä vaikka kuvan perusteella näyttävätkin aika kuivilta ja mauttomilta :)


  • 4 dl vettä
  • 3 dl tattarihiutaleita
  • 1 dl hirssihiutaleita
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 3/4 dl öljyä
  • 1/2-1 dl riisijauhoja (tarpeen mukaan, kuinka löysän taikinan haluaa)
  • lisämausteeksi halutessasi 1/2 dl auringonkukansiemeniä TAI 1 tl valkosipulirouhetta
Kaikki ainekset sekoitetaan keskenään. Uunissa nämä paistuvat 225 asteessa 25-30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti