tiistai 11. marraskuuta 2014

Siilisukat

Siilit ovat varmaan jo talviunilla mutta ne päättivät sitten hetkellisestä päähänpistosta tulla koristamaan näitä miesten villasukkia.

Lankoina näissä sukissa käytin tummanruskeaa Dropsin Karismaa sekä beigeä ja luonnonvalkoista 7 Veljestä.
Tosiaan, kokeilin näissä sukissa ensimmäistä kertaa kirjoneulontaa. Ajatuksen tasolla se ei tuntunut kovin vaikealta kolmella (!!) langalla mutta käytännössä kirjoneulonta kolmella langalla oli ensikertalaiselle aikamoista sähellystä ja sekaisin olevia lankoja. Oikeasta neulontatekniikasta ei siis tietoakaan :) Mutta tuon kun aloitti, niin eihän siitä tietenkään voinut perääntyäkään! Seuraavalla kerralla - jos sellainen vielä tulee - kun harkitsen kirjoneuletta, käytän suosiolla vain kahta lankaa.

Jos siis nyt olisin tuossa jalkaterän kohdalla ja miettisin, pitäisikö näihin tehdä jotain piristävää ekstraa niin ehkä olisin keksinyt jotain muuta. Mutta kun löysin tuon siilikuvion ohjeen tämän blogin tekijältä niin se tuntui juuri sopivalta noihin syksyn värisiin sukkiin. Kuvion valmistuessa ensimmäisen sukan kohdalla mietin vielä, että se olisi ollut paremman näköinen varsissa, koska nythän kuvio näkyy vain käyttäjälleen oikeinpäin mutta en sen sähellyksen jälkeen todellakaan enää jaksanut purkaa varteen asti ja aloittaa uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti