sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Villasukkaa ja vauvavirkkausta

Hei taas!

Viime kerrasta on ehtinyt vierähtää jo ties miten pitkä aika! Nyt kevään mittaan onkin tullut pidettyä melko pitkää luovaa taukoa, ei vaan yhtään innostanut ottaa keskeneräisiä töitä esille taikka aloittaa mitään uutta.
Tässä alla onkin villasukat (lankana Drops Lima muistelen), jotka ovat valmistuneet jo ajat sitten, nyt vasta pääsivät kameran eteen. Malli on sama tuttu, josta tein myös joululahjaksi pinkit sukat eli Novitan malli, varsi on tosin hieman lyhyempi.


Vauvauutisia pukkaa lähipiiriin, joten ensimmäiselle tulokkaalle tuli virkattua tällainen kesähattu.


Toivottavasti se ei ole ihan älyttömän iso, vaikea arvioida pään kokoa ja siinä pitikin käyttää apuna googlea, että kuinka paljon päänympärys pienellä voi ollakaan..

Ohjeen löysin netistä Yhteishyvän sivuilta. Sitä joutui tosin vähän muokkaamaan niin, etten tehnyt aivan kaikkia pylväslisäyksiä (yhteensä 68 pylvästä leveydeltään). Lanka (Miami) taisi myös olla paksumpaa kuin ohjeessa, joten ei ihmekään. Kukka tuntui ilman kuvaohjetta mahdottomalta, joten suosiolla etsin Youtubesta sopivan helpon kukkaohjeen. Ehkä tuo on myös käytännöllisempi kokonaan kiinniommeltuna kuin irrallaan oleva kukka.

Itseasiassa samalla löytyi myös ohje kivaan kesämyssyyn, jota olen jo vähän aloittanut tuosta samaisesta pinkistä Miami -langasta, mitä vauvan hattuun tuli. Tällä hetkellä tosin tuntuu, että mihin sellaista pipoa oikein kesällä tarvitsee mutta onhan niitä kylmiä kesäiltoja ja syksyyn sitten viimeistään vähän piristystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti