sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Aina oikeaa, aina oikein!

Pitkä (?) blogihiljaisuus rikkoutukoon nyt. Viime kerrasta on jo melkein kuukausi, enkä ole käynyt täällä katsomassakaan. Yllätyksekseni huomasin, että blogissani on käyty yli tuhat, siis YLI TUHAT, kertaa. En ikinä olisi kuvitellut, että tuhannen kävijän raja ylittyisi, ainakaan näin nopeasti blogin aloituksesta, joten kiitos kaikille kurkkaajille :) Tämä antoi taas uutta intoa käsitöihin.

Ensimmäisen blogitekstini kirjoitin muutama kuukausi sitten ikuisuusprojektistani sängynpeitosta. Nyt se on taas reilun kuukauden verran kummitellut mielessäni saaden aivan erilaisia muotoja kuin alkuperäinen. Vaihdoin myös virkkauksen neulomiseen, ensin ohuemmilla puikoilla (nro 4) ja tällä hetkellä numerolla 6. Mallina mikäs muukaan kuin aina oikea! Ihanan helppoa ja nopeaa. Vielä kun osaisi neuloa sujuvasti ja katsoa telkkaria samaan aikaan. Mutta esimerkiksi äsken Voice of Finlandia katsoessa se ei haitannut, koska äänihän siinä ratkaisee ;)

Tässä eka ajatus/versio peitosta. En jaksanut kovin pitkälle sillä toinen puoli piti aina neuloa nurjaa. Voiko tylsempää ollakaan..

Tässä tämä nykyinen. Jokohan tämä valmistuisi? Let's see!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti