Tarvitset:
- öljyä
- 1 marinoitu tofu
- 1 lime
- 1 kookoskerma (2dl purkki, tämän tilalle voi vaihtaa jonkun itselle sopivan ruokakermavalmisteen)
- vettä n. 1/2-1dl
- muutama viipale tuoretta ananasta
- mausteita oman maun mukaan (esim. mustapippuri, valkosipulimauste, basilika..)
- lisukkeeksi riisinuudelia
- Pilko tofu sekä ananakset kuutioiksi/suikaleiksi ja puolita lime. Kannattaa tehdä tofusta vähän isompia palasia, jotta ne on helpompi paistaa pannulla. Säästä tofupakkauksen marinadiliemi ja lisää se myöhemmin kastikkeeseen.
- Lisää kuumalle pannulle öljyä ja tofupalaset ja paista tofut molemmin puolin niin, että ne saavat vähän väriä.
- (Paistamisen ohella kannattaa laittaa riisinuudelit tulemaan, ne kypsyvät tosi nopeasti. Riisinuudeleista ei välttämättä kannata kaataa keitinvettä lopuksi pois sillä ne jämähtävät heti sellaiseksi klöntiksi, jos vettä ei ole.)
- Lisää pannulle ananakset ja kääntele hetken aikaa tofujen kanssa.
- Lisää kookoskerma, tofupakkauksen marinadi ja purista limen mehu molemmista puolikkaista.
- Ota lopuksi kookoskermapurkkiin vähän vettä ja kaada sopiva määrä kastikkeeseen, jotta se ei ole liian jähmeää.
- Mausta oman maun mukaan.